. .

 

Onze werkwijze, Hoe maken we uw website?

De ontwikkeling van een website verloopt in een aantal stappen. Om te beginnen inventariseren wij uw wensen en eisen om een offerte uit te brengen. Als u akkoord gaat met deze offerte maken we een functioneel model van uw website en een draadmodel. Op basis hiervan maken we het grafisch ontwerp en starten met de verdere ontwikkeling. Zodra de HTML templates (skins) zijn samengevoegd met ons CMS DotNetNuke kunt u de website voorzien van content. Daarna is de website klaar voor oplevering.

Een inventariserend gesprek 

Wij gaan u vragen stellen zodat we precies weten wat uw doelstellingen en eisen zijn voor de website. Op basis van deze informatie worden er heldere afspraken gemaakt over het budget en de deadline. Het functioneel ontwerp Het functioneel ontwerp beschrijft o.a. de Navigatie, Welke soorten pagina‚Äôs zijn er en hoe zien die eruit? en de Flowchart. Daarna wordt er een  grafisch ontwerp gemaakt van de website.

Realisatie en inrichting CMS

De website wordt volledig werkend gebouwd volgens de afspraken uit de voorgaande fases in ons  CMS systeem DotNetNuke

Nazorg

Wij leren u hoe u de website zelf kunt onderhouden en hoe u zelf bezoekersgegevens kunt analyseren op keywords (steekwoorden). Zodat uw website ook in hoog zoekmachines blijft scoren.

 

Algemene Leveringsvoorwaarden